BACKSTAGE PRODUCTIES blaast 1 kaarsje uit | Backstage

BACKSTAGE PRODUCTIES blaast 1 kaarsje uit

19 jun 2023

BACKSTAGE PRODUCTIES BLAAST 1 KAARSJE UIT

Het eerste theaterseizoen van Backstage Producties zit erop. En wat voor één!

De plannen waren ambitieus: 7 producties zowel theater, komedie, musical als revue kwamen aan bod. Het Spook van De Operette, Moord op de Oriënt Express, Winterrevue - An Evening With The Six Pack, Vapeurs 4, Pocahontas, Calendar Girls en Assisen stonden garant voor telkens volle enthousiaste zalen. 

Het was een jaar vol betoverende voorstellingen, ontroerende momenten en onvergetelijke herinneringen. Kortom: Het theater heeft ons opnieuw weten te verbinden, ons laten lachen, huilen en dromen.

EEN GROTERE THEATER-EXPERIENCE

Exact één jaar geleden stelden we onder een prachtige zon het nieuwe huis voor aan de wereldpers en het grote publiek. 2 bruisende entertainmentbedrijven bundelden hun krachten en jarenlange theater-ervaringen om het publiek een nog grotere experience aan te bieden. 

1 jaar later staan we sterker dan ooit en bereiden we volop ons 2de seizoen voor! Opnieuw een breed scala aan artistieke uitdrukkingen waarbij we het publiek niet teleur willen stellen.

Laten we deze throwback koesteren en uitkijken naar het volgende theaterseizoen, waar nieuwe avonturen, emoties en herinneringen op ons wachten. De teams achter Mannen Met Hakken, Winterrevue With Friends en Gaston & Leo staan al in de startblokken! 

Backstage Producties