Nieuws | Backstage
Extra voorstellingen 'Moord op de Oriënt Express'!
14 nov 2022
‘MOORD OP DE ORIËNT EXPRESS’ raast verder richting première Binnen 5 dagen gaat Moord op de Oriënt Express in première en de ticketverkoop loopt als een trein. Al meer dan 7.000 reizigers kochten een ticketje voor deze befaamde en spannende treinrit. Wegens groot succes: EXTRA VOORSTELLINGEN! Za 03/12 - 15u | Za 10/12 - 15u Mis deze voorstelling niet en boek vandaag nog je tickets!
Het Spook van de Operette: de repetities én het aftellen zijn begonnen
7 sep 2022
Deze week gingen de repetities van onze allereerste productie van start: ‘Het Spook van de Operette. Het enthousiasme bij castleden Luc Caals, Dirk Van Vooren, Hugo Sigal, Celien Hermans, Dirk Lavrysen, Martine de Jager, Maarten Bosmans en Bert Cosemans is groot en regisseur Manu Jacobs zag dat de sfeer goed zat. 
Nieuw in verkoop: Calendar Girls en Assisen V
25 aug 2022
Om seizoen 2022-2023 in schoonheid te eindigen, presenteren we nog twee topproducties: het ontroerende en waargebeurde verhaal van Calendar Girls en een heuse jubileumeditie van Assisen V.  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en boek nu tickets met 15% vroegboekkorting. Twijfel niet, want dit aanbod geldt slechts één week, tot en met vrijdag 2 september om 23u00.