KOM ALS VIP | Backstage

KOM ALS VIP

VIP - Geniet

Wil je je avondje theater nog een tikkeltje glamoureuzer maken? Dat kan! Er zijn standaard VIP-pakketten voor individuen en voor groepen, maar we denken ook graag mee over een exclusief VIP-pakket voor u, uw bedrijf of uw klanten.

VIP ARRANGEMENT

Wil je net dat beetje extra? Kies dan voor een VIP-upgrade. Dit geeft je een mooie kans om je klanten, collega’s of personeel te bedanken. Geniet van 3 drankconsumpties die je naar keuze kan gebruiken aan de verschillende bars. Je hebt keuze uit frisdranken, bieren, cava, wijnen.

Parking is inbegrepen gedurende 4 uur in de INDIGO-parking aan de Nationale Bank of Opera plein, op 5 minuten wandelafstand van het theater. Je jas geef je zonder problemen af aan de vestiaire.

BORREL ARRANGEMENT

Na de voorstelling geniet je samen met je collega’s, personeel, klanten, familie en/of vrienden nog na met een hapje en een drankje in de foyer. Gedurende één uur heb je keuze uit verschillende frisdranken, wijnen, cava, bieren, enzovoort die je zonder problemen kan verkrijgen aan één van de bars. Borrelhapjes waaronder chips, nootjes, salami en kaasjes zullen klaarstaan op de verschillende statafels. Je jas geef je zonder problemen af aan de vestiaire waar je ook je programmaboekje ophaalt van de voorstelling. Het ideale arrangement om nog even bij te praten na de voorstelling. En wie weet kom je zelfs je favoriete acteur of actrice tegen in onze foyer! Dit arrangement is mogelijk vanaf 20 personen. 

ON STAGE ARRANGEMENT

Sluit je avond of namiddag af met een knal! Na de show geniet je na met een hapje en een drankje op het podium. Tussen het decor van de voorstelling wordt je persoonlijk bediend door onze medewerkers. Gedurende 1u30min heb je keuze uit verschillende frisdranken, wijnen, cava, bieren enzovoort. Daarnaast worden verschillende borrelhapjes aangeboden voor de kleine honger. Je jas geef je zonder problemen af aan de vestiaire waar je ook je programmaboekje ophaalt van de voorstelling. Deze unieke belevenis maakt je namiddag of avond uit onvergetelijk voor jou, je collega’s, personeel, klanten, familie en/of vrienden. Dit arrangement is niet voor elke voorstelling geschikt, en is mogelijk vanaf minimum 20 personen. Vraag uw offerte en de mogelijkheden aan.

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.