WINTERREVUE - An Evening With The Sixpack - | Backstage

WINTERREVUE - An Evening With The Sixpack

Vanaf 16 december 2022 is het volop feest in Theater Elckerlyc in Antwerpen, want we nemen jullie mee naar de glitter en glamour van weer een nieuwe eindejaarsrevue. Al voor de zevende keer nodigen we het publiek uit voor een avond vol entertainment en ook dit jaar hebben we een fantastische “special guest” voor jullie klaar staan, niemand minder dan Margriet Hermans!

Verwacht u aan een zevende editie in stijl. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ianthe Tavernier, Laurenz Hoorelbeke en Helle Vanderheyden treden in de voetsporen van de ‘Rat Pack’ en zullen weer jong en oud overdonderden met hun fenomenaal zang-, dans- en humoristisch talent. Mis deze topeditie niet!

“Wat geen geheim is, is dat het een editie zal zijn die je niet wil missen!” – Dirk Van Vooren & Nico Warrinnier (fiere producenten).

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen


MARGRIET HERMANS ALS 'SPECIAL GUEST' VAN DE ZEVENDE WINTERREVUE

We kennen haar van vele mooie Nederlandstalige nummers, onlangs viel ze nog op als winnaar van Radio 2 Zomerhit, maar ook met haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’, én ze zette zelfs al enkele stappen in de politiek: de ‘special guest’ van de zevende Winterrevue is niemand minder dan Margriet Hermans.

“Ik heb in het verleden veel verschillende revues gezien. Ik hou van dat genre en kijk ernaar uit om zelf mee te mogen spelen. In een revue moet de ‘special guest’ zichzelf kunnen relativeren, en dat is nu net iets wat ik heel goed kan.”
-
Margriet HermansWinterrevue Oudejaarsformule (Exclusief tickets)

Feestvierders van de voorbije jaren kunnen het ongetwijfeld bevestigen:
Theater Elckerlyc is THE PLACE TO BE om oudjaar te vieren samen met de cast van de Winterrevue.
Wij openen de deuren om 16u30 en ontvangen u met open armen. Onze gastheer/vrouw neemt uw jas met veel plezier in ontvangst en hangt deze in de gratis vestiaire.
Aansluitend zal u kunnen genieten van een uniek 5 gangenmenu dat
aan tafel wordt geserveerd. Schuif uw beentjes onder tafel en wij doen de rest!
Zowel tijdens het diner als tijdens de pauze zijn dranken inclusief.

Na de show gaat het feestje gewoon door!
Dan ontvangen wij u samen met de cast in onze exclusieve VIP-ruimte. Wij verwennen je met late-night snacks en enkele leuke verrassingen. Onze DJ draait de ene hit na de andere tot 04u00 dus... vergeet zeker je dansbenen niet!

Één ding is zeker, dit feestje wil je niet missen!
(Exclusief tickets)


Winterrevue Afterparty, Oudjaar (Exclusief tickets)

We like to party!

Ben je een feestbeest en doe je dit graag in exclusief gezelschap?
Dan is dit jouw kans!

Na de show feest je samen met de cast van WINTERREVUE in onze exclusieve VIP-ruimte.

We verwennen je met leuke verrassingen, late-night snacks en een discobar tot 4u ’s morgens. Zet het nieuwe jaar in, in stijl!

Boek nu de ‘Oudejaars-afterparty’ als upgrade.
(Exclusief tickets)


Bekijk hier de eerste reacties na de première!