HET SPOOK VAN DE OPERETTE - Een geestige klucht | Backstage

HET SPOOK VAN DE OPERETTE

Een geestige klucht

Erfeniskwesties zijn altijd voer voor discussies, voor ongewilde reünies en voor geestige spoken uit het verleden… Wanneer twee neven (Luc Caals & Dirk Van Vooren) door een notaris worden samengebracht in het oude en vervallen operettetheater van hun gestorven groottante, krijgen ze nogal verbazend nieuws te horen… Zij hebben elkaar al heel lang niet meer gezien, maar worden wel plots de nieuwe eigenaars van dit leegstaand theater!

Eén probleem: dat willen ze niet. De ene wil het meteen verkopen, de andere wil er een parkeergarage van maken. Tot overmaat van ramp kunnen ze geen stap verder zonder de goedkeuring van hun derde neef die mede-erfgenaam is, en waarvan niemand weet waar deze vreemde vogel woont en leeft.

De start van een klucht vol chaos, persoonsverwisselingen, romantiek en geestige hilariteit!“Het is exact tien jaar geleden dat Luc en ik samen nog een theaterkomedie speelden, maar we blijven elkaar enorm aanvoelen. In 2019 stonden we samen terug op het podium met de Winterrevue “Extra Large”, en het publiek reageerde daar erg nostalgisch en dankbaar op. Met HET SPOOK VAN DE OPERETTE gaan we écht alles uit de kast halen om de mensen te bieden wat ze verwachten: een hilarisch avondje uit met de hele familie!”
-
Dirk Van Vooren

Luc Caals wordt dit jaar zeventig en staat dus vijftig jaar op de planken. Zo’n jubileum kan niet beter gevierd worden dan met een echte Caals & Van Vooren voorstelling in het theater! Vlaanderens “den Dikke en den Dunne” zullen komend najaar samen schitteren in HET SPOOK VAN DE OPERETTE, een heerlijke klucht vol slapstick en hilarische situaties die op hun lijf geschreven zijn.

 

“Ik ben Backstage Producties enorm dankbaar dat mijn 70’ste jubileum zo fijn gevierd wordt. In die vijftig jaren dat ik op de planken sta, zijn er heel wat gedeelde jaren met Dirk Van Vooren, dus mocht hij niet ontbreken in mijn feestjaar. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met hem en nog heel wat fijne collega acteurs het publiek te trakteren op een Caals & Van Vooren-avondje uit zoals ze dat van ons gewend zijn!”
-
Luc Caals