DE MUIZENVAL - Een thriller van Agatha Christie | Backstage

DE MUIZENVAL

Een thriller van Agatha Christie

Het verhaal van De Muizenval (The Mousetrap), naar het bloedstollende moordverhaal van Agatha Christie, speelt zich af in de jaren vijftig in pension Monkswell Manor, gerund door een jong echtpaar. 

De pas gearriveerde gasten beseffen al gauw dat ze door een hevige sneeuwstorm opgesloten zitten in het pension en volledig afgesloten zijn van de buitenwereld. In de directe omgeving is eerder die dag een moord gepleegd, zo blijkt. Een brigadier van de politie vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt en komt op onderzoek.

Dan valt er een tweede slachtoffer waardoor de spanning alleen maar stijgt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief en de gelegenheid hadden om de moord te plegen.

Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, ook de onbekende moordenaar niet en ontstaat er een kat-en-muisspel wanneer ze proberen elkaars geheimen te ontdekken.

Volg het spel van twists en onthullingen en zit op het puntje van je stoel tot het verrassende einde…Want er is maar één manier om de waarheid te achterhalen: kom kijken… en daarna…

‘BEWAAR HET GEHEIM VAN DE MUIZENVAL’

Regie | Dirk Lavrysen
Locatie | Theater Elckerlyc Antwerpen