ASPE - MOORD IN DE STUDIO - | Backstage

ASPE - MOORD IN DE STUDIO

INTERACTIEF CONCEPT
Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. 

Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren. 

En of men daarin slaagt hangt zomaar van uw oplettendheid af in ‘Aspe - Moord in de studio’.

 

TERUGKEER VAN EEN ICOON
Topacteur Herbert Flack kruipt opnieuw in de rol van het iconische personage Pieter Van In in ‘Aspe - Moord in de studio’. 

 

NIEUWE LOCATIE
Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ‘Aspe - Moord in de studio’ zich afspelen in een echte tv studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en iedereen ten volle te laten genieten van de full theater-experience. 

 

Regie | Jaak Lema
Script | Peter Römer & Frank Van Laecke
Locatie | Play Zuid - AntwerpenAspe - Moord in de studio - Feestelijke voorstelling


Herbert Flack keert terug als inspecteur Pieter Van In


Producenten, scenarist en Herbert Flack


PLAY ZUID | ZAALPLAN


Parkeer met korting!

Kom naar ASPE - MOORD IN DE STUDIO en krijg korting in Q-Park Steendok.

Q-Park Steendok
Waalsekaai 69A
2000 Antwerpen